Ibland är det svårt

Idag har jag kämpat med mitt sockersug. Fick tillochmed ett litet bryt när en av mina kollegor köpt min favoritchoklad, oreo marabou, hallå liksom!! Rabarberpaj med glass gjorde dom på dagverksamheten också... doftade nygräddad paj i hela byggnaden. Jag har testats ordentligt men håller mig på min sockerfria väg. På söndag är det tårtkalas då min mormor fyller år så det gäller att välja sina intag. 
Jag undrar om det någonsin kommer komma en dag då jag inte behöver brottas med mig själv varje gång jag ser choklad eller en god kaka. Eller en dag då jag inte behöver välja mina dagar då jag får äta choklad eller tårta utan det faller sig naturligt att äta det ibland eller max en dag i veckan. Jag är just nu otroligt avundsjuk på alla som kan fika några dagar i veckan utan att behöva tänka på att de då går upp i vikt för de alltid håller sig kring samma oavsett kost under veckan. Men kanske om jag har tur kommer jag också dit om något år. 
Men allt slit som jag fortfarande genomgår, blod svett och tårar, det ger faktiskt resultat. Jag börjar sakta men säkert komma dit jag vill vara. Det är inte roligt att alltid säga nej till kakor eller godis man blir bjuden på men jag vet vart jag vill komma och jag ger mig inte. Jag kommer tillslut lära mig hur jag ska äta för att stanna kvar i min vikt och leva hälsosamt, både för mig och mina kära. 
(null)

Xxx
Anna
motivation viktnedgång
0 kommentarer