Urvriden trasa

Hej alla! 
Nej, jag har inte försvunnit jag har fortfarande inte hittat tillbaka till min energi. 
Det är alltid såhär vid våren. När ljuset kommer tillbaka, som jag verkligen älskar, så är det som någon suger all energi från mig. 
Jag tränar som vanligt men eftersom jag knappt orkar motivera mig själv har jag ingenting kvar att ge till någon annan. Jag försöker ge allt till jobbet och familjen, det lilla som finns kvar går till träningen. Min energi kommer tillbaka om någon vecka men innan dess kommer jag inte vara jätteaktiv här på bloggen eller instagram. 
Jag var i alla fall ute och sprang igår! Det var första gången ute för året och det var första gången i stan! Jag har alltid innan inte vågar vida mig men nu kände jag mig redo. Det går inte snabbt och det är inte vackert men jag kom runt 5 km och det kändes jättebra! För första gången kändes det som att jag kanske kommer klara milen ändå och det var en härlig känsla!
(null)

Ta hand om er och gör det ni mår bra av! 

Xxx
Anna

PS lyssnar på en väldigt bra bok just nu om ni vill ha lite läs/lyssna tips! ’Simon vs the homo sapiens agenda’. Kommer snart på bio under titeln ’love, simon’. Läs den om ni har möjlighet! DS
springa trött viktresa
0 kommentarer