Bra-val dagar!

Började lägga upp lite ’bra-val’ inspiration på min instastories igår, tror jag fortsätter med det hela veckan!
Vill visa de små grejerna som jag ändrat och hur många bäckar små gör att man sakta men säkert kan få ett lite hälsosammare liv. Hoppas ni också tycker det är en bra idé och tycker det är roligt och kanske hakar på? Ibland behöver man faktiskt lite beröm och applåder för man låter bli den där kakan eller tar trappan fast man inte orkar och då är det viktigt att man får det så man känner att det är värt att fortsätta! Tänk på att det är unsdag och du förtjänar att må bra!
Jag gillar denna dagen då det är en ypperlig dag att unna sin själ eller kropp något speciellt. Einar unnade mig att vakna 03,30, vilket jag kanske inte uppskattade jättemycket. Men jag tänker att jag är glad för att de dagarna då han vaknar såhär tidigt är betydligt färre än för bara några månader sedan. Jag unnade mig en helkroppsmassage på kallbadhuset igår så jag tänker att det går jämnt ut...
Självklart var det bestämt att jag skulle iväg och träna 05,00 idag också och det gäller att hålla sig till planen fastän det inte riktigt går som man vill. 
(null)
Det blev ett leg-killer pass idag! Båda var lite halvkrassliga men jäklar vad vi kämpade på ändå!

När jag vet att jag kommer ha lite extra krävande dagar på jobbet denna veckan känns det skönt att veta att mina träningsdagar är inplanerade och följs. Min förkylning kom tillbaka med sitt grepp igår men det känns ändå hyffsat. Jag hoppas den släpper helt snart! Jag har märkt att jag känner mig piggare i huvudet under dagen när jag tränar på morgonen fastän jag blir väldigt trött på eftermiddagarna. 
Min träning mellan 06.30-07.00 är de bästa för då håller jag mig hyffsat pigg hela dagen, men ibland får man prioritera lite, vad är viktigast, sova eller träna? Båda är självklart viktigt och man måste verkligen återhämta sig, det säger jag inget om men en dag i veckan kan jag lägga mig tidigt och gå upp tidigt så jag hinner med min träning. Det är val jag gör och som jag mår bra av!

Xxx
Anna 

braval gym hälsa inspiration legday morgonträna motivation måbra träna tränatillsammans
0 kommentarer