Ögonöppnare

Att skriva ner under en vecka vad jag äter vad verkligen en ögonöppnare för mig. Att få det svart på vitt har gjort det enklare att se vart det går ’fel’ för mig när det gäller kosten. Vilket, med rätt mycket envishet, har gjort att jag kunnat hålla mig ifrån all choklad under dagarna. Det är absolut inte enkelt men jag försöker och första veckan nu har gått bra. 

Lyckades gå ner 0,5 kg förra veckan så ligger bra till för mina 4 kg som ska bort på 10 veckor! Om jag kan fortsätta hålla mig ifrån choklad och lohilo-glass så ska jag nog lyckas med det... Får ordentliga träningspass varje vecka också så det är kul att ha något att träna efter igen, inte bara gå runt på måfå. Går all in på trappmaskinen  och utmanar mig själv i den, tvingar mig själv att gå lite snabbare. Mitt mål är 1000 steg på 10 min. Idag var jag på 944 efter tio minuter så jag närmar mig sakta men säkert! 

Idag har jag ett otroligt sug efter socker, antagligen för att jag käkade godis igår. Men jag sysselsätter mig bäst jag kan med att göra kesoplättar, laga vegetarisk lasagne och gå promenad med hunden. Allt för att slippa tänka på suget och utsätta mig för risker. 
(null)

I denna fantastiska lasagne blandar man keso, vegmefärs, krossade tomater, spenat, vitlök och mjölk. Blanda med salt, peppar och oregano, varva med färska lasagneplattor och i ugn ca 25 minuter. Snåla inte med kryddor! Supergod och går snabbt. 

Xxx
Anna

kost lasagne motivation viktresa
0 kommentarer